O KOMPANIJI

SWISSCLEANCOMPANY D.O.O. je kompanija posvećena novim tehnologijama i standardima u domenu održavanja čistoće, od prehrambene industrije do modernih domaćinstava. SWISSCLEANCOMPANY D.O.O. je distributer SWISS CLEAN-a: jedinstvenog, neotrovnog sredstva za čišćenje na našem tržištu.

Kompanija je osnovana još 2008.godine, i od samog početka nastojimo da zadovoljstvo i bezbednost po zdravlje krajnjeg korisnika bude glavni imperativ našeg poslovanja.

Sa ponosom ističemo da se svi naši proizvodi od 2010.godine proizvode u Srbiji, u skladu sa najstrožim standardima po švajcarskoj formuli.

Kako je naš najprodavaniji proizvod primenljiv na svim površinama, rado ga koriste od automehaničarskih radnji pa do prehrambenih industrija.

Iz godine u godinu, broj naših korisnika je sve veći, što nam daje dodatnu obavezu da istrajemo u kvalitetu jer samo zadovoljan korisnik daje garanciju uspeha.

Kako je rekao Artur Šopenhauer, „Najveća je od svih ludosti – žrtvovati svoje zdravlje, ma šta to bilo; zbog sticanja imovine, zbog napredovanja u službi, zbog učenosti, zbog slave, a da o toj slasti i kratkotrajnim užicima i da ne govorimo. Šta više, zdravlju treba sve podrediti“, tako i mi imamo za cilj samo jedno: ČUVANJE ZDRAVLJA I PRIRODE.

Najveća predrasuda jeste upravo ta da ekološka i neotrovna sredstva nisu efikasna i isplativa, budite slobodni da nas kontaktirate, potpuno besplatno ćemo doći do Vas, demonstrirati Vam snagu i moć naših sredstava u borbi protiv prljavštine, prostom računicom Vam pokazati koliku uštedu u novcu ostvarujete prelaskom na naše proizvode i poželeti Vam dobrodošlicu u mnogobrojnu SWISSCLEAN porodicu.

Deo prirode, za prirodu, za Vas,
SWISSCLEANCOMPANY D.O.O.